Kylskåpshimlen

In case you didn't notis så e kylskåpshimlen en låt av alice cooper å de får mej osökt å tänka på mej själv, en vanli kille som bor i ett medelklasssamhälle någonstans i världen å försöker göra uppror mot samhället genom att ha en alternativ klädstil å lyssna på upprorisk musik (från 70-80talet). nu för tiden så sticker man ju inte ut så mkt längre, men för att år sen, fy va udda man va... nu för tiden går ju panchisarna runt me palestinasjal å tupperat hår. bandana e inet speciellt längre heller.. nu förtiden e de jättepoppis hos fjortisar å wannabes... man borde igentligen hitta på nåt nytt, va sägs om clownskor me puffbyxer å kavaj, ne nu får de vara nog, de kommer ändå å bli modärn nästa år.. inget funkar mer än ett år, så e de bara, byta stil å byta stil, har bytt ut bandanan mot en svart/vit randig mössa, den sticker iaf ut lite, svartvitt kommer att bli vårens färger, då blite de en rödsvart bandana som får bli gällande.. sen blir de inne igen å så komer de å hålla på, de verkar som att alla gör som mej, vill se ut som mej, jaja sånt e livet
gonatt lr nåt


LazerChazer

Har äntligen fattat varför alla mina nerladdningar jår så jävla segt... Ja hade inte ändrat grundinställningan för högsta nerladdningshastighet, så den stog på 15 kbit/s. Nu när ja har kommit till insikt me detta har ja ställt om den till 300kbit/s. The Prestige, som hade stått å tuffat på 6 kbit/s i 13 timmar blev färdi på 30 minuter å The Ark diskografin som hade ståt på i 7 blev färdi på en kvart.

I morron lr om de e dan efter de kommer de analoga tvnätet släckas ner även här i götet, så pappa har gått me på att ja ska få digitalboxen från Telia (yippie) om ja köper en tillräcklit lång sladd för att få den från modemer rill mott rum.

Ja har knappt nåt minne av huir ja kom hem igår från Andrea, för ja va så jävla trött, ja tror ja crasha i hennes säng en stund, men ja minns inte. hemma va ja iaf när ja vakna i mårse å ja har ett svagt minne av att ja gick till vagnen i Kortedala..

Aja nu ska ja fälla träd, so long

The wasted generation

The wasted generation e värkligen va man kan säga att min klass tillhör. Helt galna hela bunten, så nu e de inte bara ja som e übergaleen i min polarkrets!
The wasted generation passar värkligen in som beskrivning på oss, ingen e seriös, ingen e efterbliven (eller så e alla de...?) å ingen har sämmre humor än edvin (fast han har ju iofs den sämsta humorn någonsin...). vi hade inget å jöra när vi hängde på plikta (lekplatsen i slottskogen) å dom som kom hade fått ner en såndär sfär som sitter högst upp på vissa ljuspelare så vi tänkte såhär: "vi tar lite av bensinen som Filip (jag) har i sin väska, så att vi kan jöra en fin liten brasa i klotet (sfären)". Så vi hällde i lite bensin i den å tänkte att vi kunde tända lite sånt papper som sitter runt sexpack me cider å öl. ja tog på mej de jobbet så ja försökte å försökte, men så blåste pappret ner i ljuskotet, så ja sträckte ner handen me tändaren i för att ta upp den å så bara kom de ett eldklot å brännde bort allt hår på hela handen å halva underarmen, såm tur va så domnade handen direkt å kännseln kom inte tibax förrens lite innan ja skulle hem.......... aja, fick iaf skort hem  av två polare så ja hana ju int ei nåt slagsmål...

Dagen efter så tänkte ja att ja skulle försöka dölja handen å armen för los parientes, eftersom den va rödprickig å hade ett stort sktubbsår som ja hede fått vid en annan liten olycka samma dag, men eftersom mammor har hökögon så såg hon de direkt, ähen om ja hede dragit ner den förstora tröjan till ingrarna (fast de kanske va de som avslöjade allt) så blev hon orolig å ville till sjukan, men ja vägrade så hon nöjde sej me att hälla på lite sprit på skadan.
bild på sfären efter bränning finns här:   http://filippo1991.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTk1MDk4NjgwJnQ9MTE4OTgwNzIwMSZjdXJyaW1nPTc=
¨
å så på handen: http://filippo1991.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTk1MTA1MDk0JnQ9MTE4OTgwNzIwMSZjdXJyaW1nPTM4

Tjo!

Ooops! Fick ida reda på att man kan åka i finkan om man sprider falska rykten. Tur att ja inte hade jot de annars hade ja legat risit till. Men fans, ni behöver inte oroa er, man åker inte fast för nåt ma inte jot, å tur e väl de. Tack till Roffe (Samhällskunskapsläraren) som berätta om den lagen ida.

Appropå ida så hängde ja å mina coola klasspolare i majorna ida efter att ja hade spanat efter en tophatt. I majorna köpte vi en vattenpipa som vi ska ha på skolan å röka på skolgården, så om ni vill se nåt riktit hårt ska amn dra till (S)chillerskas skolgård på mina håltimmar! Va lungna vi ska inte röka på på skoltid, vi ska röka piptobak eftersom vi inte vill åka i finkan för olaga innehav av narkotika.
 
Och appropå narkotika så ska ja säga nåt som inte har me de å jöra över huve taget, utan kolla min bdb (filippo1991) om d vill se nåt riktit ballt, de e nämligen den bästa bdboken nånsin, me bilder på dom ballaste kändisatna, dom ballaste polarna å så bara människor som e balla överhuvetaget.

Ja tog precis en lite paus i skrivandet för å spana in nya Google Earth Sky å hittade en DOLD flygsimulator i programmet. Ja du läste rätt, dold, men de va tack vare NyTeknik som tipsade om den i sitt senaste nummer. För att få upp den måste man ha GoogleEarth 4.2 Sky. När man e inne i programmet trycker man Ctrl+Alt+A så kommer de upp en ruta där man väljer flygplanstyp, ja vet att de e ballt, me ja kan inte hjälpa de!
 
     so long for now!
              may ∂sics be with you!

Min pirat profil!

You are
The Quartermaster


   

You, me hearty, are a man or woman of action! And what action it is! Gruesome,

awful, delightful action. You mete out punishment to friend and foe alike

? well, mostly to foe, because your burning inner rage isn?t

likely to draw you a whole lot of the former. Still, though you may be

what today is called ?high maintenance? and in the past was

called ?bat-shit crazy,? the crew likes to have you around

because in a pinch your maniacal combat prowess may be the only thing

that saves them from Jack Ketch. When not in a pinch, the rest of the

crew will goad you into berserker mode because it?s just kind of

fun to watch. So you provide a double service ? doling out discipline

AND entertainment.





What's Yer Inner Pirate?
brought to you by The Official Talk Like A Pirate Web Site. Arrrrr!






Filip, your pirate name is
Swashbuckler Treacher the Short Toe

What is YOUR pirate name?

Klappat å klart

Äntligen! Ida på väg hem från skolan drog ja förbi domus på avenyn å bokade biljetten till Alice Cooper på Olympen i Lund den 28 november. Tågbiljetten fixades igår tisammans me pappa som  bjöd på den. Nackdelen me att pappa betala va att han boka ett tåg som kommer in 5 minuter innan insläppet till konsären, så de blir till att springa dit för att få bra platser!
Husrum för natten e oxå fixat. Ska bo hos Julia i Genarp en bit utanför Lund. Tåget hem går dan efter showen så ja kommer hem vid 9tiden tror ja, men de ingen idé att vänta på centralen för er som vill ha autograf,  ja kommer inte ge nåra utan bara sticka direkt hem.

Antagligen blir de en spritrunda till Danmark under novemberlovet (vet inte när de e!) så då blir de bara till att köpa upp till tänderna. BESTÄLLNINGAR SKICKAS TILL MIN MEJL! Jag tänker bara köpa till polare så de e bara onödit för utomstående att ens försöka bestella nåt.

de va allt för ida
Hasta laa vista bajbs änd ju oders
    //Filip the monark

Back in Biz-Niz

Woho!!
Efter ett kortare långt uppehåll under sommaren e ja tibax! Jää!
Ja vet att alla mina fans har saknat mej, men ja har saknat inspiration under sommaren, man eftersom hösten e den mest deprimerande årstiden me flest självmordstagningar e ja tibax för att visa att iaf ja lever.

Mina fans som undrar hur de gick me mej å mitt gymnasieval kan ja säga såhär till; Schillerska gymnasiet.
Min klass (SP1A(spya)) är den ballaste på hela skolan, framför allt för att ja går där men oxå för att min klass helt enkelt e svinball. Vi har fjortisa (tyvärr) men dom e de inte många av. sen har vi blattarna (invandrarna för er som inte förstår) som e wannabe snobbar, men förövrit e klassen kool!!

Mitt gäng pluss nåra till minus Jesus va å såg Håkan Hällström (som sög till 100%) å sedan hängde vi vid pingvindammen i Slottsskogen. vid halv 11tiden kom haddok (Göteborgs Universitets (GUs) Kemister) förbi på spökvandring å guden presenterade oss som inte pingviner. Me bland haddokarna fanns även min syrra Malin som berätta för mej när sista bussen gick hem.
Den största tabben stog Andera för som hade GLÖMT folien till vattenpipan!!!

Hemresan blev jobbig. Ja visste inte varifrån bussen gick så när ja kom till Svingeln fick ja en shock! Den enda bussen som gick va Stombuss 16 så ja hoppa på spårisen å tog den till Östra Sjukhuset (och kom halvägs på att ja skulle tatt bussen så skulle de blitt 500 meter kortare att gå!)

Sou lång får nouwe
                                                    //the KNUGEN

RSS 2.0